Als manager kun je in elke omgeving een verandering tot stand brengen. Deze begint altijd bij jezelf. “Eerst jij”. Niet afwachten of wijzen naar anderen waarom het niet kan. Zélf vanuit je eigen talent iets in gang zetten. Dat is wat elke organisatie nodig heeft. Ook als de systemen waarin je werkt vernieuwing niet bevorderen.

Op dit Event vertellen succesvolle en innovatieve managers wat Jij eerst (dan de rest) voor hén betekent. Ze vertellen hoe je een vernieuwing realiseert als je deze vanuit je eigen unieke talent zélf begint. Wil jij ook weten wat jouw unieke manier is om een vernieuwing vorm te geven? Wil je leren wat jouw onderscheidende vermogen is waar jouw organisatie op zit te wachten? Kom dan naar het Talent Event op 25 april in Amersfoort. Tijdens deze middag vind je tal van handvatten hoe je je eigenheid inzet als instrument voor vernieuwing.

Luister naar sprekers van DSM, KPN Zakelijk, AWVN, De Nederlandse Bank, Royal Air Force over hun eigen ervaring met vernieuwing.

Zelf mag ik een workshop leiden waarin jouw unieke gave voor vernieuwing wordt benoemd in 1 woord. Download de flyer of schrijf je hier in.

 


Aldo van Duivenboden

Aldo helpt professionals en teams te groeien en het potentieel dat ze bezitten te gebruiken om de wereld mooier te maken.

0 reacties

Laat een reactie achter

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aldo van Duivenboden