Door mensen te inspireren op zoek naar nieuwe wegen weet ik oud en nieuw te verbinden in mensen, teams en organisaties. Dat leidt tot vernieuwing, en dat is mijn unieke talent.

Foto Aldo van Duivenboden

Ik werk graag samen met ondernemende mensen en bestuurders aan complexe vraagstukken en kom snel tot de kern.  Met mijn waarderende en mensgerichte benadering breng ik partijen bij elkaar en ontstaat draagvlak en enthousiasme voor vernieuwing.
Duurzame en bewuste vernieuwing is waar mensen mij voor vragen.
De Missie die ik  heb, en de essentie van mijn werk is:  “ik wil dat jij bloeit in je werk”

Na ruim 25 jaar gewerkt te hebben in management posities in het bedrijfsleven en ruim 15 jaar als zelfstandig interim manager heb ik mij recent vooral gericht op vernieuwing van onderwijs. Studenten maken de toekomst en zijn de sleutel tot een nieuwe en betere wereld waarin bedrijfsleven en burgers samen werken aan een duurzame, bewustere wereld.

Succesvolle organisaties zijn de optelsom van individuele talenten die samenwerken aan een gezamenlijk doel.  Mijn aanpak begint met het inventariseren van het talent en de droom van de individuele medewerkers. Gezamenlijk formuleren we het toekomstbeeld waar we aan willen werken.
Hands-on, praktisch, zo min mogelijk management.
Op deze manier werken we van binnen uit aan de gemeenschappelijke droom. Dat is inspirerend en duurzaam, dit in tegenstelling tot opgelegde vernieuwing.

Ik kom vooral tot mijn recht in volgende situaties:

  1. In tijdelijke, leidinggevende posities, in organisaties met een nadrukkelijke vernieuwingswens en met het lef om bestaande formats los te laten. Voorbeelden van projecten zijn het ontwikkelen van een nieuwe opleiding, het opzetten van samenwerkingsverbanden, of de herbezinning van organisaties of teams.
  2. Coaching van individuele professionals en leidinggevenden bij het balanceren en realiseren van zakelijke en persoonlijke doelen.
  3. Het verzorgen van kortstondige maatwerk interventies voor (management) teams gericht op het versterken van de samenwerking

Aldo heeft gewerkt voor o.a.:  Saxion Hogeschool, Basisschool De Diamant, Cogas Energie, Philips FSM, Twentsche Kabel/ Isolectra, Bosch, Holec Laagspanning, Bosal, MKB-ICT, Tolkenselect, KPN, Mercuri Urval, Radio Zamaneh, Gemeente Amsterdam, Lanxess, Exin International, Tijhof Groep, Pulsar Partners, Lely, DSM Elastomers

Opleidingen:

HTS Bedrijfskunde & Werktuigbouw (IHBO de Maere Enschede, rechtsvoorganger Saxion Hogeschool)
MBA Strategic Management, Katholieke Universities Leuven
Advanced Industrial Marketing, IMD Lausanne
Pulsar Academie voor veranderkunde, gebaseerd op de Pulsar Visie
Schoolleiders van Buiten

MyQuest Academy

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aldo van Duivenboden