Teambuilding. Uit diverse onderzoeken blijkt dat slechts 1/3 van de zakelijke vernieuwende projecten die worden gestart een succes worden. Dit geldt voor onderwijs vernieuwing, fusies, ontwikkeling van nieuwe producten of diensten, samenwerkingsverbanden etc.

Altijd blijkt dat de menselijke factor bepalend is voor succes of mislukking van complexe projecten. Er ontstaat stagnatie in de samenwerking en de communicatie tussen mensen in en buiten het project team.andersom

Teambuilding

Teambuilding volgens de Team Realisatie Training 3.0 is een 3-daagse training voor teams die een ambitieus (project)doel willen realiseren in een beperkte tijd. Tijdens de 3 dagen teambuilding wordt een verbinding gelegd tussen persoonlijke drijfveren en talent van teamleden (IK), de wijze van samenwerken (WIJ) en het doel dat behaald wil worden (HET).

Teambuilding

Na afloop van de  Team Realisatie Training zijn teamleden en teams innovatiever, de veranderings-vaardigheid en realisatiekracht zijn groter en de communicatie en sfeer zijn verbeterd. Onbenut talent is tijdens de teambuilding geactiveerd, kan gericht worden ingezet en teamleden worden gerespecteerd en gewaardeerd om wie ze zijn.

Tijdens deze teambuilding worden individuele doelen van mensen afgestemd op de doelen van de organisatie en het team.
Hierdoor hebben projecten een kortere doorlooptijd en is de veranderingsvaardigheid sterk toegenomen.

Download hier de brochure en bekijk de clip. U kunt ook direct contact opnemen voor teambuilding van Nieuwe Zaken via ons contactformulier.

0 reacties

Laat een reactie achter

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aldo van Duivenboden