Om te bloeien in je werk en je leven is het belangrijk dat je de moed hebt om keuzes te maken en trouw te zijn aan jezelf. Door gebeurtenissen in de buitenwereld word je op de proef gesteld en kan het gebeuren dat je op beslissende momenten niet goed weet wat je wil of wat je nodig hebt.

Ik help ondernemers, managers en andere werkenden om weer in contact te komen met hun inspiratie en scheppende kracht zodat werken weer leuk wordt en bijdraagt aan de ontwikkeling en groei van jezelf en je afnemers.

Met mijn talent als verbinder help ik je om ideeën creatief te combineren. Daardoor ontstaan praktische initiatieven, enthousiasme en moed om de gewenste vernieuwing te realiseren. Hart en hoofd worden verbonden.

Ik ben gespecialiseerd in het coachen van ondernemers, managers, leidinggevenden, werkenden en teams die een andere manier van werken willen of moeten invoeren of creëren. Veranderen is een kunst en ik weet uit eigen ervaring, als stagnerende ondernemer, dat het erg fijn is om een reisgenoot te hebben die weet hoe eenzaam en taai verandering kan zijn. 
Ik ben opgeleid als Pulsar Coach en heb de 3 jarige Pulsar Academie met succes afgerond.
Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking.

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aldo van Duivenboden