Om te bloeien in je werk en je leven is het belangrijk dat je de moed hebt om keuzes te maken en trouw te zijn aan jezelf. Door gebeurtenissen in de buitenwereld word je op de proef gesteld en kan het gebeuren dat je op beslissende momenten niet goed weet wat je wil of wat je nodig hebt.

Ik help docenten, teamleiders, studenten en andere professionals om weer in contact te komen met hun inspiratie en scheppende kracht zodat werken en leren weer leuk wordt en bijdraagt aan de ontwikkeling en groei van jezelf en bovendien bijdraagt aan anderen.

Met mijn talent als verbeelder help ik je om een beeld te maken van je gewenste toekomst. Dat geeft enthousiasme en de moed om de stappen te zetten die je al lang hebt uitgesteld. Hart ,hoofd en handen worden verbonden.

Veranderen is een kunst en ik weet uit eigen ervaring, als stagnerende ondernemer, dat het erg fijn is om een reisgenoot te hebben die weet hoe eenzaam en taai verandering kan zijn. 
Ik ben opgeleid als Pulsar Coach en  heb de 3 jarige Pulsar Academie met succes afgerond. Als persoonlijk leiderschap coach ben ik aangesloten bij MyQuest Academy.
Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking.

0 reacties

Laat een reactie achter

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aldo van Duivenboden