Je hebt besloten om zelfstandig ondernemer te worden. Ben je goed voorbereid?
Vrijwel alle aandacht en voorbereiding gaat naar de harde kant van het ondernemen.  Je maakt een plan, een huisstijl, website, brochure, begroting en volgt mogelijk een aantal cursussen of workshops.

“The soft stuff is the hard part”

Werken aan de harde vormen van je onderneming is verleidelijk en lekker tastbaar. Maar…..je succes is voor een groot deel afhankelijk van jouw persoonlijke en unieke eigenschappen als mens. Daar wordt vaak te weinig aandacht aan besteed. Dat is ook de reden waarom ze vele ondernemers na 3 jaar stoppen.

Niet WAT maar HOE is bepalend voor je succes

WAT je kunt is niet doorslaggevend, er zijn immers vele aanbieders. Je onderscheidend vermogen als mens zit in HOE je werkt en WAAROM je doet wat je doet. Jouw manier en jouw missie. 

Ken jij je diepe drijfveren? Waarin ben jij echt wereldkampioen? Wat zijn je uitstel- en vermijdingsmechanismen? Heb je belemmerende overtuigingen?

Nieuwe Zaken ondersteunt je in je startperiode met je persoonlijke ontwikkeling tot een volwaaardige ondernemer. (Daar heb je trouwens ook als werknemer, als partner of als familielid profijt van)
Geen theorie maar 100% jouw praktijk met 100% commitment op het behalen van jouw ondernemende resultaten.

Hard Zacht

Neem contact op voor een afspraak.

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aldo van Duivenboden