Begin 2015 gaat Aldo een aantal workshops geven in Utrecht en Apeldoorn  voor mensen die voelen dat er “iets” moet veranderen op het terrein van werk omdat de huidige vorm niet meer bevredigend is. Deze constatering is vaak het startpunt van een zoektocht. Wat wil ik? Waar ben ik goed in? Wat heb ik nodig? Wat is mijn volgende stap? Allemaal vragen die ik vaak hoor en die ik zelf ook uit mijn eigen leven goed ken.

fail

Mensen hebben de natuurlijke neiging om stagnaties te voorkomen of er voor weg te lopen. We willen niet graag onderkennen dat we het even niet weten en zoekende zijn. Onder druk van onze omgeving of de omstandigheden is het verleidelijk om de makkelijkste, de bekende weg te kiezen, zodat we bijvoorbeeld de hypotheek kunnen betalen of andere vormen kunnen behouden.

Mijn ervaring is dat de keuze voor behoud en gemak vaak maar tijdelijk werkzaam is. Vroeger of later komt de innerlijke wens tot verandering weer naar boven en is de kans op herhaling van een eerdere stagnatie groot.

Herken je dit patroon?

In de workshop over stagnatie staat het vinden en vervullen van je innerlijke wens over je volgende stap in je werk centraal.  We kijken naar de stagnatie waar je nu in zit omdat daar belangrijke informatie in zit. Wat belet je om de verandering in te zetten? Wat wil je echt? Hoe kom je van inspiratie naar realisatie?

De workshop behandelt in een relatief kort tijdbestek van een avond de genoemde vragen en laat je kennis maken met een benadering die er op is gericht om je huidige stagnatie te benutten. Verder maak je kennis met de “veranderpit” die je helpt om de gewenste verandering daadwerkelijk te realiseren. De bijdrage voor deze avond is € 25,- incl koffie en thee.

Heb je interesse in deelname, laat het weten door een korte reactie hieronder. Dan kan ik je gericht uitnodigen.

Aldo van Duivenboden

——————————————————————————————————————

Programma:

–  Wat is je stagnatie?
–  Wat houdt je tegen?
–  Wat is je roeping en wat is je missie?
–  Wat wil je leren?
–  Van frustratie naar inspiratie naar realisatie.

 

Categorieën: Stagnatie

Aldo van Duivenboden

Aldo helpt professionals en teams te groeien en het potentieel dat ze bezitten te gebruiken om de wereld mooier te maken.

0 reacties

Laat een reactie achter

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aldo van Duivenboden