Nieuwe Zaken van betekenis

Nieuwe Zaken, eigenlijk alle vooruitgang en vernieuwing in deze wereld,  begint met mensen die iets heel graag willen voor zichzelf en waar anderen iets aan hebben.

Wat ga jij bijdragen?

Zo ontstaan ideeën die uitgroeien tot initiatieven. Initiatieven die uitgroeien tot projecten of zelfs ondernemingen. Het startpunt van jouw Nieuwe Zaak is je besef van je drijfveren en je missie en de bijdrage die je wil leveren aan het welzijn van je klanten. Waar gaat je hart naar uit? Wat gun jij mensen? Op deze manier bouwen we aan Nieuwe Zaken die onder de streep een waardevolle bijdrage leveren aan de wereld in plaats van eenzijdig streven naar financieel succes.

Wat is jouw Zaak van Betekenis?

Wil je jouw drijfveren en missie leren kennen? Nieuwe Zaken helpt je graag om jouw drijfveren en missie te leren kennen en om te zetten in jouw zaak van betekenis. Nieuwe Zaken helpt je om een Conscious Professional te worden. Neem nu contact op voor een kennismakingsgesprek!

Wat is de Betekenis van jouw Zaak?

Organisaties met een voelbare, echte missie hebben een voorsprong. Medewerkers voelen zich gezien, zijn minder vaak ziek, zijn creatiever en productiever. Organisaties met een hoog engagement van medewerkers presteren meetbaar beter. Nieuwe Zaken stemt het talent en de missie van individuele mensen af op de missie van de organisatie. Uit ervaring weten we dat bewuste afstemming van de individuele ontwikkeling van mensen en de organisatie leidt tot succesvolle en wendbare organisaties. Wij noemen dat Conscious Business. Conscious Business onderscheidt zich door een bewuste balans tussen interne en externe doelen op het gebied van People, Passion, Planet en Profit. Dat is de specialisatie van Nieuwe Zaken en we willen u graag uitleggen wat dat voor uw organisatie kan betekenen. Vanuit Nieuwe Zaken stimuleert Aldo van Duivenboden mensen om te leven en te werken vanuit hun talent of roeping. Hij biedt ondersteuning aan mensen die de moed hebben om gehoor te geven aan de innerlijke roep. Mensen die werk maken van hun roeping zijn intrinsiek ondernemend en ze nemen de verantwoordelijkheid voor hun werk en leven.  Ze willen, zijn gedreven om het voortouw te nemen in een wenselijke verandering (missie) en nemen geen genoegen meer met de ogenschijnlijke belemmeringen.   Bel of mail me als je je ervaringen wil delen of als je de essentie van jouw werk wil hervinden.

0 reacties

Laat een reactie achter

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aldo van Duivenboden