Gratis e-boek: Start vanuit je hart

Categories Boeken

Hoe maak ik een ondernemingsplan vanuit mijn hart? Hoe vind ik klanten? Hoe doe ik mijn marketing? Alle vragen komen aan bod. Goed te gebruiken als handleiding van 150 pagina’s voor startende ondernemers. Prachtig boek van Patrick Roozemond. Goed leesbaar en boordevol inspiratie.  Vul je mailadres  in en je kunt het boek direct downloaden!  Ben benieuwd naar je reactie.   

Inhoudsopgave:

INLEIDING: GA NIET SLEUREN

Verkopen is hulp bieden!

STAP 1: JE INNERLIJKE VOORBEREIDING

STAP 2: DE EERSTE UITERLIJKE STAPPEN

STAP 3: DE VERKOOPSTRATEGIE

STAP 4: AANWIJZINGEN OM JE DOEL TE HALEN 123

STAP 5: AFRONDING. DOEL GEHAALD?

Opmerkingen en vragen zijn altijd welkom.

* indicates required field

 

Aldo helpt professionals met groeien en het potentieel dat ze bezitten te gebruiken om de wereld mooier te maken.

10 thoughts on “Gratis e-boek: Start vanuit je hart

 1. Wow, wat een pageturner zeg!
  Ik dacht even een beginnetje te maken maar kan niet meer stoppen, leest zo heerlijk weg met die voorbeelden en dergelijke, echt goed!
  Tanja

 2. Ik ga dit boekje direct lezen! Ben al enige tijd aan het overwegen om als ZZP’er aan de slag te gaan. Wellicht vormt de info uit dit boekje een goede stimulans om over de drempel heen te stappen. Dankjewel!

  Rob

 3. Dag Aldo,

  Bedankt voor het boek. Geweldig dat je jouw kennis in een boek vervat hebt en dit aan geïnteresseerden gratis ter beschikking stelt. Ik ga het de komende dagen lezen en kijken waarmee ik mijn voordeel kan doen.

  Als ik een tegenprestatie kan leveren, hoor ik dat graag van je.

  Met vriendelijke groet,

  Thijs Hansen.

 4. Hallo Aldo,

  de inhoudsopgave is voor mij reden om het terstond te bestellen!

  Een tweede best-reader in de maak?

 5. Helaas geen e-book voor mij. Wel ingeschreven incl CAPTCHA en daarna ga ik automatisch naar de homepagina. Er zit ook niks in mijn e-mail.
  Ik ben wel erg benieuwd…

Benieuwd naar je reactie!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.