door:

mensen met zichzelf te verbinden,

teams met mensen te verbinden

organisaties met teams te verbinden

Organisaties te verbinden met maatschappelijke doelen

Op deze manier krijgen mensen voldoening en plezier in hun werk en wordt de persoonlijke leerweg relevant voor het grotere geheel. Andersom kan ook; het grotere geheel wordt aangepast aan jouw individuele leerweg.
Zo ontstaat zingeving in werk, duurzame waarde in organisaties, werkplezier en maatschappelijke meerwaarde.

Het vergt lef maar ik gun het iedereen.
De weg begint bij jou of jou organisatie.

 

 

Crab jobs

Vernieuwing die begint bij onszelf.

Werkplezier vraag om onze eigenheid, onze inspiratie, zodat we van daaruit onze doelstellingen kunnen realiseren. Op zoek naar werk dat ons voldoening geeft en tegelijkertijd betere resultaten. De vraag is: Hoe komen we bij onze inspiratie?

Transformatie naar een nieuw niveau gebeurt buiten de comfort-zone en vraagt bewustzijn van wie wij van nature zijn en wat ons drijft. Nieuwe Zaken helpt je met je persoonlijke transformatie door je bewust te maken van je drijfveren.

Ieder mens IS van nature een talent

Talent is  “je volle vermogen om iets te creëren waar een ander iets aan heeft”Ieder mens, niemand uitgezonderd, is wereldkampioen in specifieke situaties. Ook jij hebt een specifieke gift aan de wereld; een enorm potentieel waar anderen echt iets aan hebben. De kunst is om je bewust te worden wat je unieke talent en je missie is en om je te realiseren wat je tegenhoudt om het vaker te gebruiken.

Het pure talent waarmee jij en ik zijn geboren is omwikkeld met beschermende waslagen. Ingewikkeld kan je het noemen. De waslagen hebben we zelf gecreëerd om de pijn van afwijzing te voorkomen. Hierdoor is het zicht op je aangeboren talent belemmerd en benut je maar een klein deel van je potentieel. Het gevolg is dat je gedrag voor een groot gedeelte wordt bepaald door gewoontes die jouw eigenheid en creativiteit in de weg staan.

Nieuwe Zaken is expert in het ont-wikkelen en activeren van jouw unieke talent.

Je leven en werk wordt en stuk minder ingewikkeld. Je krijgt zicht op je unieke talent en je aangeleerde belemmeringen. Hierdoor groeit je vertrouwen en wordt het mogelijk om je leven en werk actief vorm te geven op de manier die bij jouw past.
Door bewust te werken vanuit je unieke talent heb je meer te geven en stijgt je gevoel van voldoening.

Neem contact op als je toe bent aan een nieuw perspectief.

Geef een reactie