Inspireren van mensen, het verbinden van ondernemende mensen met elkaar, met afnemers, met zichzelf, en met hun werk is mijn unieke talent.

Foto Aldo van Duivenboden

Ik werk graag samen met ondernemende mensen aan complexe vraagstukken en kom snel tot de kern.  Met mijn waarderende en mensgerichte benadering breng ik partijen bij elkaar en ontstaat draagvlak en enthousiasme voor vernieuwing.
Vernieuwing is waar mensen mij voor vragen.
De Missie die ik  heb, en de essentie van mijn werk is:  “ik wil dat jij bloeit in je werk”

De betekenis hiervan is dat ik het beste in professionals naar boven haal en de verantwoordelijk neem en geef voor het behalen van het gemeenschappelijke doel.

Mijn diensten zijn bedoeld voor studenten, professionals, ondernemers  en organisaties met een noodzaak, wens of ambitie om te vernieuwen. De centrale vragen zijn: wat is je talent en wie is je afnemer?  Contact met afnemers en het creatief organiseren hiervan is cruciaal in mijn werk. In het onderwijs of het bedrijfsleven kom ik goed tot mijn recht in leidinggevende posities in organisaties met een nadrukkelijke vernieuwingswens. Voorbeelden van projecten waar ik graag aan werk zijn het ontwikkelen van een nieuwe opleiding, nieuwe markten en producten/diensten, positionering vraagstukken, het opzetten van samenwerkingsverbanden, of de herbezinning van organisaties of  teams. Daarnaast verzorg ik kortstondige maatwerk interventies en coach ik professionals en leidinggevenden bij het realiseren van zakelijke en persoonlijke doelen.

Aldo heeft gewerkt voor o.a.: DSM Elastomers, Cogas Energie, Philips FSM, Twentsche Kabel/ Isolectra, Holec Laagspanning, Bosal, MKB-ICT, Tolkenselect, KPN, Mercuri Urval, Radio Zamaneh, Gemeente Amsterdam, Lanxess, Exin International, Tijhof Groep, Pulsar Partners, Lely, Basisschool De Diamant, Saxion Hogeschool.

Opleidingen:

HTS Bedrijfskunde & Werktuigbouw (IHBO de Maere Enschede, rechtsvoorganger Saxion Hogeschool)
MBA Strategic Management, Katholieke Universities Leuven
Advanced Industrial Marketing, IMD Lausanne
Pulsar Academie voor veranderkunde, gebaseerd op de Pulsar Visie

 

 

Geef een reactie