Door mensen te inspireren op zoek naar nieuwe wegen weet ik oud en nieuw te verbinden in mensen, teams en organisaties. Dat leidt tot vernieuwing, en dat is mijn unieke talent.

Foto Aldo van Duivenboden

Ik werk graag samen met ondernemende mensen en bestuurders aan complexe vraagstukken en kom snel tot de kern.  Met mijn waarderende en mensgerichte benadering breng ik partijen bij elkaar en ontstaat draagvlak en enthousiasme voor vernieuwing.
Duurzame en bewuste vernieuwing is waar mensen mij voor vragen.
De Missie die ik  heb, en de essentie van mijn werk is:  “ik wil dat jij bloeit in je werk”

Na ruim 25 jaar gewerkt te hebben in management posities in het bedrijfsleven en ruim 15 jaar als zelfstandig interim manager heb ik mijn bakens verzet en richt ik me volledig op de vernieuwing van onderwijs organisaties. Studenten maken de toekomst en zijn de sleutel tot een nieuwe en betere wereld waarin bedrijfsleven en burgers samen werken aan een duurzame, bewustere wereld.

Succesvolle organisaties zijn de optelsom van individuele talenten die samenwerken aan een gezamenlijk doel.  Mijn aanpak begint met het inventariseren van het talent en de droom van de individuele medewerkers. Gezamenlijk formuleren we het toekomstbeeld waar we aan willen werken.
Hands-on, praktisch, zo min mogelijk management.
Op deze manier werken we van binnen uit aan de gemeenschappelijke droom. Dat is inspirerend en duurzaam, dit in tegenstelling tot opgelegde vernieuwing.

Het beste kom ik tot mijn recht in leidinggevende posities in organisaties met een nadrukkelijke vernieuwingswens en met lef om bestaande formats los te laten. Voorbeelden van projecten zijn het ontwikkelen van een nieuwe opleiding,  herinrichten van moeilijke teams, het opzetten van samenwerkingsverbanden, of de herbezinning van organisaties of teams. Daarnaast verzorg ik kortstondige maatwerk interventies en coach ik professionals en leidinggevenden bij het realiseren van zakelijke en persoonlijke doelen.

Aldo heeft gewerkt voor o.a.: , Saxion Hogeschool, Basisschool De Diamant, Cogas Energie, Philips FSM, Twentsche Kabel/ Isolectra, Holec Laagspanning, Bosal, MKB-ICT, Tolkenselect, KPN, Mercuri Urval, Radio Zamaneh, Gemeente Amsterdam, Lanxess, Exin International, Tijhof Groep, Pulsar Partners, Lely, , DSM Elastomers

Opleidingen:

HTS Bedrijfskunde & Werktuigbouw (IHBO de Maere Enschede, rechtsvoorganger Saxion Hogeschool)
MBA Strategic Management, Katholieke Universities Leuven
Advanced Industrial Marketing, IMD Lausanne
Pulsar Academie voor veranderkunde, gebaseerd op de Pulsar Visie
Schoolleiders van Buiten

 

 

 

Geef een reactie